KUNST ALS KATALYSATOR VOOR DUURZAAMHEID

 

Duurzaamheid, circulaire economie of Sustainable Development Goals: het zijn abstracte begrippen. Hoe vertalen we deze naar de leefwereld van jongeren? Met ‘Samen Duurzaam Groeien’ ontwikkelt Muzische Workshops hier een antwoord op. Binnen dit kunsteducatief project stimuleren we jongeren om zelf te werken aan een duurzame wereld.

Muzische Workshops gebruikt de kracht van muzisch werken. Kunsteducatie is immers hét middel bij uitstek om bewustzijn te creëren. Bewustzijn is de eerste stap op weg naar verandering.

Samen Duurzaam Groeien stimuleert jongeren om onbevangen, speels, onderzoekend en creatief met maatschappij, milieu en economie om te gaan. Het project geeft inzicht in de grote vraagstukken van deze tijd. We dagen jongeren uit om hun toekomst zelf te creëren.

In deze sessie ervaar je de kracht van kunst als werkvorm. Je leert met een nieuwe blik naar een duurzame toekomst kijken.

Het is een interactieve, ervaringsgerichte en artistieke workshop die je tools geeft om zelf met jongeren aan de slag te gaan.

MANU LUYTEN

 

Manu is theatermaker, coach en creatief ondernemer.
Hij startte zijn carrière als informaticus en evolueerde naar verkoop, management en communicatie training.
Artistiek werd hij eerst gebeten door improvisatie om nadien bewegingstheater te studeren aan de Academie voor Spel en Theater in Antwerpen.
Intussen ondersteunt hij Muzische Workshops vzw als coördinator. Hij is een sterke procesbegeleider die thuis is in vele domeinen.
Daarnaast staat hij altijd open voor een babbel over politiek, onderwijs, filosofie of gewoon over mensen in het algemeen.

© 2023 Transit